VÄRLDENS LUNCH – MED SMAK AV LUND

På Bricks Eatery i Lund förenar vi tradition med innovation – med allt från klassisk husmanskost, spröda lunchmackor och krispiga sallader till elegant sushi, kryddat med de senaste vegetariska, asiatiska och mexikanska smakerna! Utefter säsong erbjuder vi tre olika dagens tillsammans med frasiga, stenugnsbakade pizzor. Det finns alltid något vegetariskt på menyn.

För oss är platsen och miljön viktig. Därför använder vi oss av lokalt producerade råvaror så ofta vi kan, samtidigt som vi låter de lokala smakerna möta de globala, så att vi verkligen kan servera världens lunch i Lund – med smak av Lund!

 

Bricks Eatery – Grillkasse!

Med våren och värmen på väg är det dags att plocka fram grillen om du inte redan gjort det!

För att göra grillningen enklare och roligare har vi satt ihop en grillkasse som du köper med dig hem från oss.

Innehållet kommer att variera något från vecka till vecka men du kommer alltid hitta kött, korv, 1 varm potatisrätt, 1 sallad, såser, pickles och kryddsmör.

Vi har förberett allt kött och alla grönsaker så att du bara behöver tända grillen, vänta in rätt glöd och sen ha allting färdigt på ca 15 minuter.

Kassen kostar 150:-/person och minsta beställning är för 2 personer. Du hämtar maten hos oss på fredagar mellan 12.00 och 15.30 och för att vara säker på att få din kasse beställer du senast torsdag kl 12.00.  Mejla till: [email protected]

Restaurangen har semesterstängt veckorna 29, 30, 31.